Retourneren

Retouren opsturen

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 14 dagen in de oorspronkelijke  staat en onbeschadigd gefrankeerd retour sturen. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice vragen wij u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank of gironummer en de reden van retour.

Retouren afgeven in onze winkel

U kunt er ook voor kiezen om uw retourproduct in onze winkel af te geven. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice vragen wij u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank of gironummer en de reden van retour. We sturen dan uw retourzending met de interne post naar de klantenservice. Terugbetaling zal altijd per bank geschieden. Wanneer u zelf het product komt terug brengen in ons magazijn dan betaalt u geen verzendkosten. Dan moet u wel het product voorzien van een kopie van uw factuur.

 

Wanneer u retouren wilt aanmelden voor retour, dan vragen wij u graag vooraf contact op te nemen met ons:

 

The Cartridge Company
Grote Berg 51
5611 KJ Eindhoven
040-2961611
info@thecartridgecompany.nl

Defecten


Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@thecartridgecompany.nl